Stockmannin markkinointiviestintä
Stockmannin markkinointiviestinnässä yritys kertoo uusista tuotteistaan, tarjouksistaan ja hinnoistaan. Markkinointi viestinnällä Stockmann pyrkii saamaan lisää asiakkaita ja lisää myyntiä. Stockmann pyrkii saamaan markkinointiviestinnällään asiakkaat asioimaan liikkeissään.

Televisiomainonta


Tässä mainoksessa Stockmann on liittänyt nykyajan ja menneen ajan toisiinsa. Mainoksessa on ihmisiä menneeltä ajoilta jossa on esillä nykyajan tuotteita. Lopussa tulee viesti Stockmann Kingdom Of Shopping. Mainos on vuoden 2008 joulukuulta.


Tämä mainos on vanhempi. Tämän mainoksen viesti on että paras mennä Stockmannille. Mainos on hauska ja vanha, joten tulee menneet ajat mieleen.

WWW-Sivut
www.stockmann.fi
Stockmannin kotisivut ovat siistit ja selkeät josta aina löytää etsimänsä. Sivulle päivitetään aina uusia tietoja.

Ulko- ja Liikenne mainonta
Stockmann on tunnettu hienoista ja huolitelluista näyteikkunoistaan, mutta tällä hetkellä Stockmannin ikkunat ovat peitetty tekseillä "Rakennamme uutta" joten siitä syystä en saamut tähän kohtaan kuvaa ikkunasta enkä analyysia ikkunasta.

Elokuvamainonta ja Radiomainonta
Stockmann ei mainosta elokuvissa eikä radiossa.

Verkkomainonta
Stokmann mainostaa verkossa vain omilla sivuillaan ja silloinkin yritys mainostaa teemapäiviään. Tällä hetkellä Stockmannilla on Barcelona teema jota markkinoidaan manoslehtisillä ja Stockmannin omilla verkkosivuilla.

Suoramainonta
Stockmann mainostaa suoraan vain ja ainoastaan kanta-asiakkailleen. Mainos on hienoa paperia joka saapuu kotiin joka kuukausi kirjekuoressa. Mainoksessa mainostetaan kuukauden tarjouksista.

Stockmannin myyntiedistys
Stockmann ei tietääkseni osallistu messuille eikä muihin tilaisuuksiin mainostajana. Stockmann ei sponsoroi.

Hullut Päivät ja muut teemapäivät
Stockmann järjestää 2 kertaa vuodessa Hullut Päivät tavarataloissaan jolloin Stockmann myy paljon tuotteita halvoilla hinnoilla. Hullujen Päivien tarkoitus on päästä eroon liiasta tavarasta ja lisätä Stockmannin myyntiä 4 päiväksi. Hullut Päivät ovat joka vuosi erittäin suosittuja. Aina tällöin on jonoa jo kello 6 aamulla tavaratalojen ulkopuolella odottamassa pääsyä sisään. Viime kerran kun oli Hullut Päivät oli Stockmannila tarjouksessa "Kupla" lamppu jonka tarjous hinta oli 20 euroa halvempi kuin normaalisti, mutta kuitenkin kaikki "Kupla" lamput myytiin loppuun alle 30 minuutissa.
Stockmannilla on tietyin väliajoin "teemapäiviä" jolloin on tietyn ajan jokun eri maan kaupunki inspiroimassa sen tietyn ajan verran Stockmannin tuotevalikoimaa ja Stockman Herkun ruoka valikoimaa. Viimeisin teema oli Barcelona, jolloin tuli erilaisia uusia vaatteita ja asusteita, jotka kuvasivat Barceloonaa.
Hullut_Päivät.png

Sisäinen markkinointi
Stockmann markkinoi myös henkilökunnalleen. Kuvassa on Stockmannin henkilöstölehti vuodelta 1999.
stockmannin_henkilöstölehti.jpg

Stockmannin henkilöstölehti
Hulllut Päivät Kuvasto
YouTube video 1
YouTube video 2